Groepen

Heb je iets leuks te vieren en ben je op zoek naar een leuke locatie? Wij verzorgen dit met alle liefde!

We hebben een aantal vaste arrangementen, deze vind je hier. Maar we denken graag met je mee om het helemaal naar jullie wens te maken! Voor grotere groepen zijn er vele mogelijkheden. Neem contact op via onderstaand contactformulier. We doen graag een kopje koffie met je om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Even langslopen kan natuurlijk ook!

Zakelijke evenementen

Ben je op zoek naar een locatie voor een zakelijk evenement? Wij delen een pand met Hotel de Plataan en hebben dus ook een aantal vergaderzalen waarvan gebruik gemaakt kan worden. Een evenement combineren met een overnachting is uiteraard ook mogelijk/

Bruiloften

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een locatie voor een ontbijt, lunch, diner of borrel? Ook dit kan! Maak dan een afspraak via onderstaand formulier, dan komen we graag met jullie in contact om alle mogelijkheden te bespreken.

Afhuren

Wil je GAIA afhuren? Laat in onderstaand contactformulier dan in een korte omschrijving weten wat je wensen zijn en dan laten we je zo snel mogelijk weten of dit mogelijk is!